اطلاعات کلی : نودل از کلمه آلمانی Nudel، یک غذایی اصلی است که از برش خمیر عمل آوری نشده به شکلهای مختلف تهیه میشود.نودل نواری نازک و بلند مرسومترین فرم نودل است، اما نودل به شکلهای بسیاری متنوعی برش میخورد که از جمله آنها میتوان به فرمهای موجی، لولهای، رشتهای و صدفی اشاره کرد. به طور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده میشود.
اطلاعات کلی : نودل از کلمه آلمانی Nudel، یک غذایی اصلی است که از برش خمیر عمل آوری نشده به شکلهای مختلف تهیه میشود.نودل نواری نازک و بلند مرسومترین فرم نودل است، اما نودل به شکلهای بسیاری متنوعی برش میخورد که از جمله آنها میتوان به فرمهای موجی، لولهای، رشتهای و صدفی اشاره کرد. به طور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده میشود.